Ma 2021. május 18., kedd Erik napja van.
HÍREK

Beiratkozási tudnivalók
2020. április 1.

Beiratkozási tudnivalók

Tisztelt Szülők!

A koronavírus terjedése okán kihirdetett veszélyhelyzet miatt a 2020/2021-es nevelési évre történő óvodai, bölcsődei beiratkozások során segíteni szeretnénk az beiratkozással kapcsolatos teendők eligazodásában.

Az Oktatási Hivatal minden 3 éves kisgyermek szülei számára egy tájékoztató levelet fog küldeni, melynek értelmezésében, gyakorlati megvalósításában az alábbi tájékoztatóban szeretnénk segítséget nyújtani.

Óvodába készülő Szülőknek:

A Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI óvodájába az alábbi településekről fogadjuk a gyermekeket, vagyis a kötelező felvételi körzetünk:

Csepreg, Tömörd, Meszlen, Tormásliget, Lócs települések.

Az itt élő, itt lakó, 2020. augusztus 31. napjáig a 3. életévüket betöltő gyermekeket kötelező beíratni az óvodába.

Az Oktatási Hivatal ajánlása szerint azoknak a szülőknek, akik a kötelező felvételi körzetünkben élnek (Csepreg, Tömörd, Meszlen, Tormásliget, Lócs) nem kell most papír kitöltésével beíratni a gyermeküket. Őket automatikusan felvesszük az óvodába.

Vagyis 2020. április 21-ig hivatalból felvesszük azokat a körzetünkbe tartozó gyermekeket, akinek szülei nem jelezték felénk, hogy másik óvodába szeretnék felvetetni.

A beiratkozáshoz szükséges iratokat a gyermek első óvodai nevelési napján kell majd bemutatni (tehát akkor kell majd a szükséges iratokat a szülőknek behozni az óvodába, amikor a gyermek elkezd óvodába járni, annak első napján).

Vagyis, ha a szülő olyan óvodába szándékozik beíratni a gyermekét, amely egyébként is a kötelező óvodai felvételt biztosítja a számára, akkor nincs szüksége intézkedésre az óvoda felé.

Az ilyen gyermekekre számítunk, és a férőhelyet biztosítjuk számukra.

Ennek ellenére szeretnénk kérni Önöktől, hogy legalább telefonon vagy e-mailben vegyék fel a kapcsolatot az óvodával, és tájékoztassanak bennünket arról, hogy a Csepregi Óvoda és Bölcsőde KIKI intézményébe szeretnék beíratni gyermeküket.

Az óvodai felvételről hozott döntésről online formában tájékoztatjuk a szülőket. Kérjük, hogy az e-mailcímet, telefonszámot szíveskedjenek megadni.

Amennyiben más településről, vagyis nem a körzetünkből szeretné valaki beíratni gyermekét a mi óvodánkba, akkor az óvodának eljuttatott szándéknyilatkozat alapján ezt 2020. április 17. napjáig megteheti. Az ő esetükben a szülőket a felvételre vonatkozó döntés eredményéről, 2020. április 30. napjáig értesítjük.

Bölcsődei beiratkozás

A bölcsődei beiratkozás időpontja a korábban meghirdetett időpontban történik.

2020. április 21 és 22 (szerda, csütörtök) reggel 8 órától du. 16 óráig.

A koronavírus járvány miatt kérjük a bölcsődébe szándékozni beiratkozó szülőket, hogy a honlapról letöltött beiratkozási nyomtatványon online formában beküldve szíveskedjenek azt megtenni. Amennyiben nincs lehetőségük online formában a bölcsődei beíratást megtenni, úgy az intézményben kitett nyomtatványon megtehetik.

A bölcsődei felvételről szóló döntésről online formában értesítjük a szülőket. Kérjük a jelentkezési lapon e-mailcímet, telefonszámot szíveskedjenek megadni.

A beíratáshoz szükséges dokumentumok bemutatását az intézmény újra indulásakor kell bemutatni.

 

Bármilyen kérdéssel, kéréssel forduljanak hozzánk. Szívesen segítünk.

 

Elérhetőségeink:

Horváth Béláné intézményvezető:

Tel: 06-30-579-1726

Óvoda tel: 94-365-065

email:csepregibolcsiovi@gmail.com

 

 

 

Csepreg, 2020. április 01.

 

Tisztelettel:

Horváth Béláné s.k.

intézményvezető

 

Legfrissebb hírek, rendezvények
Rendezvények
HKSzCsPSzV
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31